EVOBRAND
Caută după:

EVOBRAND este prima Agentie full-service din Craiova şi Oltenia, ce asigura servicii complete de publicitate, marketing si PR, organizare de evenimente corporate si private, spectacole publice si scenotehnica completa.

EVOBRAND initiaza si gestioneaza campanii de promovare media pe toate canalele media la nivel local si national, oferind cele mai noi concepte in publicitate si solutii creative de implementare a acestora.

Clientilor care vin sa le facem un ad de presa, noi le dam o campanie integrata, celor care vor un spot noi le facem si un viral si tot asa. Pentru că lucrurile trebuie facute bine. Pentru ca intotdeauna se poate face mai mult si mai bine. Pentru ca intotdeauna de azi pana maine se mai poate invata inca ceva.

De aceea, suntem pregatiti sa oferim clientilor nostri servicii integrate de comunicare, de la strategie de brand si creatie pana la productie sau dezvoltare, implementare si chiar divizii separate de branding, digital, BTL si media.

Cu peste 100 de artisti si formatii in portofoliul sau, EVOBRAND a devenit una dintre cele mai cautate agentii de publicitate, PR si evenimente din Romania.

Realizăm logo design, identitate vizuala, creatie spoturi radio, machete presa, design advertorial, layout-uri web, grafica vectoriala, cd-uri prezentare, bannere web. Oferim solutii de executie prin servicii de productie publicitara, print digital, print offset, print outdoor, print indoor, dar si servicii profesionale de panotaj outdoor si indoor.

Concepem și realizăm evenimente, conferinte, seminarii, concerte, fashion concept, petreceri de firma in tara si in afara tarii; Lansari brand, lansari produse, lansari servicii. In cadrul evenimentelor EVOBRAND ofera servicii de design de evenimente si platforme neconventionale de imagine (concept, decor/scenografie, happening-uri etc), planning si management de evenimente.
Analiza de piata si consultanta de marketing
Relatii publice
Branding & Identitate vizuala
Publicitate TV, Radio & Print
Media Planning & Buying si New Media – Unde? Peste tot. Presa, TV, radio, outdoor, internet, mobil, retele de socializare sau altele. De la gandirea mediilor de comunicare, pana la achizitionarea spatiului de media, ne preocupam de fiecare detaliu. Avem grija ca mesajul clientilor sa fie perceput de cat mai multi consumatori si sa ajungem exact unde trebuie.

Servicii creative

– Brosuri & materiale suport de vanzari –  Oferim toata gama de produse promotionale;
– Concepem si producem promotionale personalizate
– Fotografii, Clipuri video/audio, Inregistrari evenimente
– Dezvoltare web si publicitate online
Va asteptam la o cafea, sa facem planuri optimiste de viitor, in care imposibilul o sa devina posibil. E simplu … cei mai buni ii aleg pe cei buni.
Contactează-ne la office@evobrand.ro sau 0729.151.532.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *