SERVICII

Logo design, identitate vizuala, creatie spoturi radio, machete presa, design advertorial, layout-uri web, grafica vectoriala, cd-uri prezentare, bannere web. Oferim solutii de executie prin servicii de productie publicitara, print digital, print offset, print outdoor, print indoor, dar si servicii profesionale de panotaj outdoor si indoor. EVOBRAND initiaza si gestioneaza campanii de promovare media pe toate canalele media la nivel local si national, oferind cele mai noi concepte in publicitate si solutii creative de implementare a acestora.

Evenimente.

Organizari evenimente, conferinte, seminarii, concerte, fashion concept, petreceri de firma in tara si in afara tarii; Lansari brand, lansari produse, lansari servicii. In cadrul evenimentelor EVOBRAND ofera servicii de design de evenimente si platforme neconventionale de imagine (concept, decor/scenografie, happening-uri etc), planning si management de evenimente.
– Analiza de piata si consultanta de marketing
– Relatii publice
– Branding & Identitate vizuala
– Publicitate TV, Radio & Print
– Media Planning & Buying si New Media – Unde? Peste tot. Presa, TV, radio, outdoor, internet, mobil, retele de socializare sau altele. De la gandirea mediilor de comunicare, pana la achizitionarea spatiului de media, ne preocupam de fiecare detaliu. Avem grija ca mesajul clientilor sa fie perceput de cat mai multi consumatori si sa ajungem exact unde trebuie.
11

Direct marketing

– Produsele/serviciile clientilor nostri ajung in vietile consumatorilor, influentandu-le, imbunatatindu-le. Noi inlesnim legaturile. Construim si imbogatim baze de date, asiguram “corespondenta”, prezentand oferta clientilor nostri intr-o forma cat mai la indemana (scrisori personalizate, e-mail, SMS etc.).

9

Servicii creative

– Brosuri & materiale suport de vanzari –  Oferim toata gama de produse promotionale;
– Concepem si producem promotionale personalizate
– Fotografii, Clipuri video/audio, Inregistrari evenimente
– Dezvoltare web si publicitate online

Lasă un răspuns