Caută după:

ASISTENT MANAGER

Ne mărim echipa și căutăm Asistent Manager cu atitudine pozitivă și proactivă.

Este important să ai cunoștințe de operare Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) – nivel mediu și capacitate de prioritizare a task-urilor.

Vei avea rolul de organizare a fluxului de activități zilnice, să te asiguri că totul este pus la punct, deadline-urile îndeplinite, proiectele implementate cu succes și să te asiguri de excelenta funcționare a relației client-agenție.

Trimite-ne CV-ul cu foto online la office@evobrand.ro și, dacă ne potrivim, ne vedem și offline, direct la birou, pentru toate detaliile.

Oferim:

* Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
* Pachet salarial motivant
* Suport pentru dezvoltarea profesională;
* Mediu de lucru plăcut, echipă tânără și dinamică, locație centrală.

CV cu foto, la office@evobrand

ACCOUNT MANAGER

Căutăm un/o coleg(ă) pe poziția de Account Manager.

Este important să aibă spirit creativ & imaginație, limba română pusă la punct, și să fie focusat(ă) pe project management, de la discuțiile cu clientul, până la ultima linie de To Do.

Echipa e pe good vibes, biroul e în zonă centrală, iar amintirile pe care le vei crea alături de noi și de clienții cu care vei lucra vor fi de neuitat.

Dacă simți că ne potrivim, trimite-ne un CV cu foto la office@evobrand.ro

Ce oferim noi:

  • Pachet salarial atractiv
  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată
  • Mediu de lucru atractiv, într-o atmosferă dinamică și pozitivă
  • Zi liberă de ziua ta

CV cu foto, la office@evobrand.ro

PR ACCOUNT MANAGER

Căutăm PR Account Manager, pasionat(ă) de relațiile publice și comunicare, fie că e vorba de media relations, writing sau implementarea campaniilor pentru clienții din portofoliul agenției.

Vei deveni un influent al opiniei publice și vei crește imaginea brandurilor de care ne ocupăm, printr-o strategie de PR pe care suntem convinși că o vei gestiona cu succes.

Vei oferi consiliere strategică clienților, vei furniza informații despre produse sau companii către media (ziare, reviste, radio, televiziune și site-uri de știri online), vei ține legătura cu clienții privind campaniile de media, proiectele creative și soluțiile de PR.

Dacă te regăsești în checklistul nostru, trimite-ne CV-ul cu foto la office@evobrand.ro