EVOBRAND
Caută după:
EVOBRAND este prima Agentie full-service din Craiova şi Oltenia, ce asigura servicii complete de publicitate, marketing si PR, organizare de evenimente corporate si private, spectacole publice si scenotehnica completa.EVOBRAND initiaza si gestioneaza campanii de promovare media pe toate canalele media la nivel local si national, oferind cele mai noi concepte in publicitate si solutii creative de implementare a acestora.
Clientilor care vin sa le facem un ad de presa, noi le dam o campanie integrata, celor care vor un spot noi le facem si un viral si tot asa. Pentru că lucrurile trebuie facute bine. Pentru ca intotdeauna se poate face mai mult si mai bine. Pentru ca intotdeauna de azi pana maine se mai poate invata inca ceva.
De aceea, suntem pregatiti sa oferim clientilor nostri servicii integrate de comunicare, de la strategie de brand si creatie pana la productie sau dezvoltare, implementare si chiar divizii separate de branding, digital, BTL si media.
Cu peste 100 de artisti si formatii in portofoliul sau, EVOBRAND a devenit una dintre cele mai cautate agentii de publicitate, PR si evenimente din Romania.
Va asteptam la o cafea, sa facem planuri optimiste de viitor, in care imposibilul o sa devina posibil. E simplu … cei mai buni ii aleg pe cei buni. Ne place sa evoluam continuu.
De aceea suntem EVOBRAND.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *