• +40 729 151 532
  • office@evobrand.ro

De ce să investeşti în oraşele din România

De ce să investeşti în oraşele din România

Companiile care aleg să investească în oraşele din România au acces la unele dintre cele mai mari piețe din lume. Ca punct de comparație, Italia, unul dintre principalii parteneri comerciali ai României, consumă mai mult în fiecare an decât ​​toată India.


Conectivitate rapidă

Orașele din România au una dintre cele mai rapide rate de conectivitate din lume, în ceea ce priveşte traficul aerian. Traficul aerian a crescut pentru majoritatea aeroporturilor importante din România, iar aproape toate aeroporturile din România au beneficiat de investiții și îmbunătățiri în ultimii ani.

Poveşti de succes

Companiile dezvoltă afaceri importante în orașele din România. Veniturile nete au crescut într-un ritm rapid în aproape toate orașele importante.


Forța de muncă activă

Orașele din România au devenit din ce în ce mai atractive pentru migranți și navetiști. Aproape fiecare oraș are o zonă urbană funcțională, care depășește limitele sale administrative, iar forța de muncă este mobilizată pe un teritoriu mare.

Costul vieţii

Orașele românești oferă o bună calitate a vieții și unul dintre cele mai mici costuri de trai din lume. Dacă realizezi 4500 de lire sterline pe lună în Londra, va trebui să realizezi 1365 de lire sterline în România, pentru a menține același standard de viață.

Investiții publice substanțiale

Orașele din România investesc continuu în îmbunătățirea infrastructurii și a condițiilor pentru investitori și oameni, iar administrațiile locale răspund tot mai mult nevoilor investitorilor.

evobrand

Leave your message